16.1.2016

Lumi pöllyää


➤ Ylimmissä kuvissa Peppi on lempipuuhissaan eli laserpisteen perässä, olihan sillä taas kivaa. Meillä oli lainassa melko tuju laserkynä jonka piste näkyy jopa päivänvalossa vähän.
Pakollinen lasertietousosio (kun joku kuitenkin huolestuu): kyllä, osataan käyttää laseria varoen ja erityisesti silmiä välttäen. Peppi on leikkinyt laserilla lähes koko ikänsä eikä ole alkanut jahtaamaan autojen ajovaloja/heijastuksia/varjoja/tmv.

➤ Lumimyrskyn tilasin ja sellaisen kai sainkin, aika hillityn version vaan. Ihan kivasti on silti tullut uutta lunta! Aurinkokin näyttäytyi.

➤ Viimeksi ylistin Pepin tossuja (TopCanis Halla), mutta nyt pitää moittia niitä. Pohjissa näkyy jo reikiintymistä vaikka ovat olleet käytössä vasta vähän aikaa! Yritän keksiä miten niitä voisi korjailla..

➤ Pihla muistutti olevansa yhä pahainen teini joka haluaa vähän perseillä joskus.. Eilen oli havaittavissa sellaista lievää "lällällää, mulla ei ole korviaaaa lol"-meininkiä. Onneksi se ei usein käyttäydy noin.


➤ Tämä karvapallo on siskon laumaan liittynyt kodinvaihtajapapparainen Nemo. Niin hurmaava chihuvanhus! Söpö kuin mikä ja mukava luonnekin.

5 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Voi herranjestas toi viimeinen kuva! Ihan suosikki näistä kaikista.

jemina kirjoitti...

Nuo kaulahuivikuvat ja vika kuva!!!! Ihanat!

EnvyROARR kirjoitti...

Aivan ihania kuvia, varsinkin viimeinen!

www.tottethehavanese.blogspot.fi

Sarita kirjoitti...

Kiitos kaikille ^^ Tuo viimeinen kuva on kyllä ollut suosittu!

elina kirjoitti...

Viimeinen kuva on täälläkin suosikki! Niin suloinen chihu!! <3

Lähetä kommentti